Helaas. Deze website is niet meer in gebruik. Voor al uw kappers benodigdheden kunt u terecht bij:

superstoreforhair.nl/home
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ben jij onze nieuwe denman Young Talent.

Ben jij onze nieuwe Denman Young Talent?

Ieder jaar zijn wij opzoek naar de beste kapper/barbier studenten van de Benelux voor onze Young Talent Program.

Hoe doe je mee?

Ben jij de Young Talent waar wij naar zoeken? Laat het ons zien! Upload jouw creatie openbaar op Social Media met #DenmanYoungTalent en je doet automatisch mee. Wij houden deze hashtag nauwlettend in de gaten en kiezen jaarlijks de 10 beste deelnemers uit om in de grote finale te strijden om onze nieuwe Young Talent te worden. Let op! De 10 kandidaten voor de grote finale kiezen wij altijd in februari, dus wil je dit jaar nog meedoen? Upload je creatie dan voor februari 2022!

Wat houdt dit programma in?

Als je geselecteerd wordt voor de grote finale, dan zullen we je uitnodigen voor een event. Tijdens dit event geef jij, live op een groot podium jouw mooiste creatie vorm en vertel je tegelijkertijd wat je aan het doen bent. Het gaat ons om de styling; knippen en/of kleuren doe je in verband met de tijd vooraf. In de jury zullen grote namen uit de branche plaatsnemen. Mocht je niet winnen, niet getreurd! Je zal sowieso opvallen bij de vele kappers en werkgevers die tijdens dit event aanwezig zullen zijn. 😉

De uiteindelijke winnaar krijgt een “Young Talent overeenkomst” van Denman Benelux. Dit is geen volledige baan maar een leuke side job. Wij van Denman Benelux gaan met je aan de slag. Je krijgt diverse trainingen aangeboden en je wordt uitgenodigd voor een kosteloze stageweek in London. Naast je trainingen en begeleiding krijg je van ons met regelmaat leuke klussen op internationaal niveau en zorgen wij dat je na je kappersopleiding een goede baan krijgt!


Is dat alles?

Nee, natuurlijk niet!! Tijdens je gehele loopbaan kun je bij ons terecht en staan wij voor je klaar! We helpen je met alles en blijven je trainen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen.

Wij zijn natuurlijk niet om te kopen, maar je kunt wel wat extra opvallen door meerdere creaties te posten met #DenmanYoungTalent. 😉


Waar wacht je nog op?! Upload jouw creatie en doe mee!~

 

Partners:

  • Superstore for Hair
  • For Hair
  • All About Hair
  • TopHair