Helaas. Deze website is niet meer in gebruik. Voor al uw kappers benodigdheden kunt u terecht bij:

superstoreforhair.nl/home
Search
Close this search box.

Hey Docent ken je deze nog?

Toekomst

Je kent hem vast nog wel, de Denman D3. Voor veel professionals in de branche is dit de borstel waar hun kappersreis mee is begonnen en waar ze nog steeds met veel plezier mee werken.

Denman Benelux support jouw studenten met de beste tools! Daarom willen wij jouw studenten
een startpakketten aanbieden met enorme kortingen.

BONUS! Jouw school krijgt per 10 (door leerlingen bestelde) pakketten 1 pakket GRATIS! Zo kun je de producten gebruiken tijdens de lessen….


Of gun het een student

Je kunt er ook voor kiezen minderbedeelde studenten een pakket te gunnen of de pakketten weg te geven als een leuke prijs tijdens een wedstrijd. Hoe meer deze actie onder de aandacht gebracht wordt bij de leerlingen, hoe meer het ook jullie oplevert!


Hoe werkt het dan?

Op de achterzijde van de flyer voor de studenten staan de 3 pakketten uitgebreid beschreven. Het eerste pakket is een must-have om thuis aan de slag te kunnen met echte kwaliteitsproducten. De twee grote pakketten zijn er voor de allround kapper en de barbier.

De studenten kunnen via de QR code of de link op de flyer hun pakket bestellen en zitten verder nergens aan vast.


Samen met jullie

Voor jullie hebben we hier ook een leuke actie aan verbonden. Jij kunt de pakketten ook bestellen voor deze prijs door een mail te sturen naar info@denman.nl. Kunnen wij nog iets voor je doen? Mail dan naar info@denman.nl.

Danique, Jaimy & Joyce
Namens het hele team van Denman Benelux

Wist je dat

Denman meer dan 2.000.000 borstels per jaar verkopen in meer dan 60 landen. Onze borstels en kammen zijn dan ook over de hele wereld bekend. De studenten kunnen met dit pakket na hun opleiding werkelijk overal aan de slag. Door de lange levensduur van onze producten is dit pakket is dus echt een investering voor de toekomst!