Helaas. Deze website is niet meer in gebruik. Voor al uw kappers benodigdheden kunt u terecht bij:

superstoreforhair.nl/home
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hi Student Toekomstig kapper Toekomstig barbier

Samen investeren in de kappers van de toekomst, dat is onze passie. Al meer dan 80 jaar leveren wij wereldwijd onmisbare en kwalitatief goede borstels en kammen voor iedere kapper en barbier. Onze tools worden met ambacht gemaakt door de lokale bevolking in Noord-Ierland. Mens, dier en milieu staan hierbij centraal. Dit maakt dat wij jou als toekomstige generatie kappers enorm belangrijk vinden. 

De beste in het vak word je alleen door veel te oefenen. Dit leer je vooral in de lessen en trainingen op school, maar ook zeker door thuis ervaring op te doen bij vrienden en familie. Je bent als student dan vaak afhankelijk van leen materialen of kwalitatief minder goede tools op school. Hierdoor is het lastig om het kappersvak je eigen te maken en je eigen stijl en kwaliteit te ontwikkelen.

Denman D3 Ken je deze nog?
Oefenen op school met Denman
  • kun jij ook alleen op school oefenen omdat je thuis niet de juiste tools hebt?
  • heb jij op school ook alleen maar versleten borstels die je kunt gebruiken?  
  • merk jij ook dat het duur is om kwalitatief goede borstels aan te schaffen?

 

Dit zien wij helaas steeds vaker bij studenten. Wij helpen je natuurlijk graag, maar willen natuurlijk niet dat je teveel betaald. Omdat wij ondernemen vanuit mens, dier en milieu, willen we jou als student graag hierbij helpen!

De beste tools van Denman hebben wij dan ook samengebracht in drie complete pakketten. Speciaal voor jou als student ontvang je 64% korting op deze pakketten.

Wij dragen er graag aan bij om van jou als student de beste kapper of barbier te maken. Jij bent de toekomst van dit ambachtelijke vak. In deze drie studentenpakketten zitten alle borstels en kammen waarmee jij zowel op school als thuis aan de slag kan gaan. Het zijn jouw eigen tools waarmee je oneindig kan oefenen, je eigen stijl kan ontwikkelen en een super goede kapper of barbier zal worden. 

Denman Studentenpakket
Pakketten worden uitgedeeld

Ben jij ook net gestart met de opleiding en heb je nog niet de juiste borstels en kammen om thuis op familie en vrienden te kunnen oefenen? Schaf dan nu dit exclusieve studentenpakket aan met de studentenkorting van 64% en profiteer van onze kwaliteitstools tijdens je gehele opleiding én je vervolg carrière. Deze actie loopt tot 14 november 2021.

Melissa Deragon
Lees verder
Ik ben erg nieuw in deze hele "curly girl-methode" en probeer mijn van nature golvende 2a/2b-haar te dragen, maar ik vond de Denman- borstel gemakkelijk te gebruiken. Ik haat het om mijn haar in klitten te scrunchen, dus ik gebruik deze borstel graag!
Natalie Meir
Lees verder
Absoluut zonder twijfel de beste borstel die ik heb gebruikt! Minder breuk in mijn haar, niet trekken of uittrekken van haar helemaal gek op 😍👍🏽
Reem Alanqar
Lees verder
Ik ben dol op deze borstel, snel aangekomen en van geweldige kwaliteit
Vorige
Volgende

Nee, je koopt eenmalig een pakket bij ons en je zit ergens aan vast.

Als je op werkdagen voor 15:00 besteld versturen wij het pakket nog dezelfde dag.

Je kunt ook alle borstels los aanschaffen maar dat is veel duurder, je krijgt de korting alleen op het volledige pakket.

Wij doen dit echt om jullie te helpen zodat jullie ook thuis met de beste materialen kunnen werken.

Je hebt tot 14 november de tijd om het pakket te kopen, daarna vervalt de korting.